Nexo kryptobørs erfaring

 Nexo Review 2022: Funksjoner, avgifter, fordeler og ulemper



Vil du vite hvordan du tjener passiv inntekt på kryptoaktiva? I denne Nexo-anmeldelsen for 2022 forklarer jeg hvordan du kan tjene opptil 12 % APY ved å låne kryptoen din til Nexo, også hvordan du kan låne mot eiendelen din for å ta opp et lån.

I stedet for å bare låse kryptoen din i en sikker lommebok eller børs, kan du nå begynne å tjene daglige renter med Nexo.io. Utlån er ikke den eneste funksjonen som er tilgjengelig på Nexo-plattformen, du kan også låne fiat ved å bruke kryptoen din som sikkerhet. Vi vil også ta en titt på den andre kortsiktige utlånsplattformen som BlockFi og Celsius Network og se hvordan de sammenlignes.



Hva er Nexo?

Nexo ble lansert i 2018 av Credissimo, det ledende europeiske fintech-konsernet. De oppgir at de tilbyr verdens første umiddelbare kryptokredittlinjer og har behandlet mer enn 13 milliarder dollar for 2 500 000+ kunder i 200+ jurisdiksjoner.

Plattformen er sentralisert og brukere kan sette inn kryptovalutaer for å tjene renter. Eller de kan bruke krypto som sikkerhet for å låne kontanter eller stabile mynter umiddelbart.








NEXO-token
Nexo har sitt eget NEXO-token som de anser er verdens første utbyttebetalende eiendelsstøttede token. I bunn og grunn. er nøkkelen til å frigjøre det fulle potensialet til Nexo, ettersom du vil få høyere inntjeningsrenter og deres laveste lånerenter. I tillegg får du gratis kryptouttak.

Tokenet er Ethereum-basert ERC20-token som også kan sendes på BEP2-nettverket. Når det gjelder ytelse, klarte NEXO-tokenet seg utrolig bra i 2020, og økte med hele 3241 %.



Med NEXO kan brukere:

Tjen 12 % APY for stablecoins og EUR, GBP og USD innskudd
Tjen 8 % APY for BTC, ETH, XRP, BCH, LTC, BNB, EOS, LINK, XLM, TRX, PAXG
Betal 6,9 % APR for Nexos Instant Crypto-kredittlinjer
Få gratis kryptouttak
Avstemning om styringsforslag

Hvor kan jeg kjøpe NEXO-tokens?
NEXO-plattformen inkluderer en børs, der brukere kan kjøpe NEXO-tokenet uten å måtte forlate nettstedet. Brukere kan kjøpe NEXO med FIAT-valutaen som USD, GBP eller EUR.

Alternativt kan du også bytte kryptovalutaen din mot NEXO, ved å bruke deres byttefunksjon hvor du kan velge fra en hel rekke kryptovalutaer.

NEXO-tokenet er også oppført og tilgjengelig for kjøp på over 20 børser inkludert slike som UniSwap, Huobi, Binance DEX og 1inch.

NEXO utbytte
Holdere av NEXO-tokens pleide å motta en del av Nexos nettoresultat i form av utbytte. Med selskapet som har betalt ut totalt 30 millioner dollar siden 2018. Dividend-programmet ble imidlertid avsluttet i juni 2021, etter at Nexo-fellesskapet indikerte at de foretrekker daglige utbetalinger på opptil 12 % APY på NEXO-tokens fremfor utbytte.



NEXO Token daglig rente
NEXO Token-innehavere kan motta opptil 12 % rente per år. Denne renten utbetales daglig på NEXO-tokenene som holdes i både spare- og kredittlommeboken på deres Nexo-kontoer.

Alle brukere får en grunnrente på 7 % for FLEX-vilkår. Imidlertid vil alle på en fast periode på 1 måned motta mellom 8 % og 12 % rente. Denne daglige renten utbetales i NEXO-tokens og gjelder for alle NEXO-tokenholdere (med mindre de er statsborgere eller bosatt i staten New York).

Nexo $25 henvisningstilbud
Nexo introduserte sitt Nexo-henvisningsprogram i juli 2021. For øyeblikket kan nye brukere til Nexo nå en velkomstbonus på opptil $100 når de bruker vår eksklusive henvisningslenke, fullfører identitetsbekreftelse og setter inn $100 eller mer.

BTC-registreringsbelønninger vil være umiddelbart tilgjengelige og låses opp etter 30 dager.

Fullfør avansert verifisering og bekreft identitet
Sett inn $100+ på Nexo
Tjen opp til $100 velkomstbonus (opplåst etter 30 dager)





Nexo lojalitetsprogram
Med lanseringen av Nexos lojalitetsprogram, må du satse en viss prosent på $NEXO Tokens for å motta lavere renter for lån og økt avkastning på innskudd. Programmet består av 4 nivåer som er som følger;

Base: Mindre enn 1 % av NEXO-tokens i porteføljesaldoen din
Sølv: Minst 1 % av porteføljesaldoen på kontoen din må bestå av NEXO-tokens
Gull: Minst 5 % av porteføljesaldoen på kontoen din må bestå av NEXO-tokens
Platina: Minst 10 % av porteføljesaldoen på kontoen din må bestå av NEXO-tokens



Renter
Med Nexo kan du tjene daglige rentesammensetninger på kryptovalutaen din eller FIAT-valutaen din som euro, GBP og USD, med rater på opptil 12 %. I motsetning til mange andre plattformer eller sparekontoer, er ikke pengene dine låst, og du kan ta ut når som helst uten gebyrer.

For å få de høyeste prisene vist, må du tjene din interesse for deres NEXO-token samt holde 10 % av lommeboksaldoen din i tokenet.

Hvor lang tid tar innskudd?
Av sikkerhetshensyn vil Nexo kreve et kryptoinnskudd for å motta en rekke bekreftelser på blokkjeden før midlene kan krediteres kontoen din.

Disse bekreftelsene vil alle avhenge av om nettverket er overbelastet og på blokkjeden. For eksempel krever Bitcoin-innskudd 6 bekreftelser, Ethereum-baserte innskudd er 50 bekreftelser og XRP er nesten øyeblikkelig.

Lån
I tradisjonelle banksystemer, hvis du ønsker å låne penger til en bil, et hus eller din neste ferie, kan det gå tregt å godkjenne lån. Pluss at du må gå gjennom noen kredittundersøkelser med kredittsjekk basert på kredittpoengsummen din.

Nexo godkjenner imidlertid lån på sekunder, og pengene sendes rett til kontoen din. Tidligere startet disse prisene på 5,9 %, men økte til 6,9 % APR fra 26. mai 2021.

Alt dette gjøres ved å stille inn din krypto. Tidligere, hvis du ønsket å frigjøre noen midler, måtte du selge kryptoen din. Men med Nexo kan du ganske enkelt bruke den som sikkerhet for å låne penger.

Du kan låne kontanter eller stabile mynter fra så lite som $10 helt opp til $2M. Dette vil imidlertid selvsagt avhenge av hvor mye sikkerhet du setter inn.

Du kan ta et Nexo-lån tilsvarende (eller opptil) 50 % av kryptosikkerheten du setter inn. Med andre ord, hvis sikkerheten din er $1000, kan du få et lån på opptil $500. Dette gjøres for å beskytte systemet.

Bare i tilfelle det skulle være et krasj i verdien av kryptoen som åpenbart er veldig flyktig.

Hvilke tokens godtas som sikkerhet?
Med Nexo kan du bruke over 20 digitale eiendeler som sikkerhet, inkludert kryptoer som BTC, ETH, SOL, NEXO og XRP eller Stablecoins som USDC eller USDT. Nexo støtter ikke innpakket tokens som wBTC ELLER wETH.




Hva er lån til verdi?
Lån-til-verdi-forholdet ditt er en indikator som representerer størrelsen på lånet ditt sammenlignet med verdien av eiendelene dine som sikrer lånet. Dette forholdet kan endres, spesielt hvis verdien av sikkerheten går ned. Ettersom lån-til-verdien da vil gå opp.

Derfor er det svært viktig å overvåke kontoen din under markedsfall. Hvis prisen på kryptoaktivaen din faller for lavt, vil Loan-to-Value fortsette å øke og Nexo vil automatisk be (via SMS og e-post) om at du betaler tilbake lånet ditt eller legger til ekstra sikkerhet i kredittlinjelommeboken din.

LTV beregnes som lånebeløpet i USD delt på verdien av sikkerheten i USD, uttrykt i prosent.

Lånebeløp: $5.000
Verdi av sikkerhet: $10.000
Lån-til-verdi = ($5 000/$10 000)*100 % = 50,0 %

Hvis du ikke betaler tilbake, er det en terskel der eiendeler fra sparelommeboken din automatisk flyttes til kredittlommeboken.

Hvis de ikke er tilstrekkelige til å dekke det nødvendige lånet-til-verdien, vil den sikrede eiendelen begynne å selges av Nexo for å betale tilbake deler av lånet, for å rebalansere lån-til-verdien. Denne terskelen hos Nexo er satt til 83,3 %. Men før alt dette skjer vil du bli varslet via SMS og e-post.

Men på baksiden, hvis verdien av sikkerheten øker, vil kredittgrensen også automatisk økes. Dette kan for eksempel tillate deg å ta et annet lån.

Lån til forholdssatsendringer
Fra og med 5. mai 2021 vil låne-til-verdi (LTV)-forhold for 10 kryptovalutaer på Nexo-plattformen bli senket for kunder som trekker ut nye kredittlinjer på eller etter denne datoen.


Nexo-kort
Nexo har sitt eget kort. La deg bruke verdien av kryptoen din uten å selge den. Kortholdere kan bruke Nexo-kortet som alle andre kort. Bare sveip kortet ditt og betalingsbeløpet blir trukket fra den tilgjengelige saldoen på din Instant Crypto Credit Line.

Kortet er akseptert over hele verden av 40 millioner selgere og du kan få 2 % umiddelbar cashback på alle kjøp. Pluss få fleksible tilbakebetalingsalternativer igjen med null gebyrer.




Gebyrer
Nexo har null gebyrer på sin plattform, for innskudd, uttak og tilbakebetalinger. Du finner noen minimumsbeløp for krypto- og kontantuttak, men disse er uten kostnad for brukerne.

Brukerstøtte
Nexo kundestøtte kan kontaktes ved å fylle ut et elektronisk skjema eller sende en e-post til support@nexo.io. I tillegg har de en 24/7 Live Chat-funksjon tilgjengelig nederst til høyre på skjermen når du er logget på.

Da jeg kontaktet støtten deres via chat, var de veldig hjelpsomme og svarte innen 5 minutter.

Er Nexo trygt?
Når det gjelder sikkerhet, samarbeider Nexo med den verdenskjente depotmannen BitGo, Ledger Vault og andre depotmottakere hvis fasiliteter er forsikret via Lloyd's of London og Marsh and Arch.

Nexos totale forsikring er for tiden $375 millioner, som er en av de høyeste i kryptolånsindustrien. Nexo har imidlertid som mål å øke forsikringen til 1 milliard dollar innen utgangen av 2021.

Konklusjon
⭐⭐⭐⭐⭐
Vurdering: 4,5 av 5.
Som du kan se fra denne Nexo-anmeldelsen, er det en brukervennlig plattform for utlån med noen raske resultater og gode priser.

Selv om Nexo ikke er alene på dette området, har du også slike som BlockFi og Celsius Network som også har sitt eget token som Nexo. Imidlertid tilbyr både BlockFi og Celsius registreringsbonuser for å tiltrekke nye brukere til plattformene deres, noe Nexo for øyeblikket ikke gjør.

Jeg er veldig ny på Nexo og har ikke opplevd noen problemer så langt. Da jeg kontaktet Nexo support, var de veldig raske til å svare. En ting som er verdt å nevne er deres imponerende Trust Pilot-poengsum på Excellent med 6 859 anmeldelser.

Jeg vil gjerne se Nexo-kortet, som vil se brukere tjene 2% cashback på kjøp, dette er noe Celsius og BlockFi ikke tilbyr.

Kommentarer