HVORDAN KJØPE STABLECOINS MED ET KREDITTKORT PÅ BINANCE (5 ENKLE TRINN)

 Vil du kjøpe en stablecoin som USDT eller BUSD, men ikke sikker på hvor du skal begynne? I denne guiden vil vi forklare hvordan du kjøper stablecoins med kredittkort på Binance Exchange.


Stablecoins har blitt et av de beste alternativene for å våge seg inn i kryptomarkedene, uten å måtte forholde seg til volatiliteten som kan være en betydelig bekymring for mange investorer. I tillegg er stablecoins et populært valg for utlån på plattformer som Blockfi eller Yield App. Stablecoins kan også fungere som et pålitelig medium for overføring av penger. Siden stablecoins vanligvis ikke taper verdi, kan investorer tjene konservative 10% per år ved å låne ut sine tokens.


Men visste du at det finnes fire forskjellige typer stablecoins? Eller kan du kjøpe dem med kredittkort? Fortsett å lese mens vi fordyper oss i konseptet med stablecoins og utforsker nye måter å investere i tokens i seksjonene nedenfor.

5 enkle trinn for hvordan du kjøper Stablecoins med kredittkort

Når du investerer i stablecoins, må du være godt klar over de forskjellige betalingsmetodene som kan være nyttige når du går inn i en handel. Ofte har foretrukne betalingsmåter som tradisjonelle banker og e-lommebøker en tendens til å ligge etter, og blir en av de mest avgjørende faktorene for suksessen til handelen din.


Det er her kredittkort kommer inn i bildet! En av de raskeste, mest praktiske og sanntidsbetalingsmetodene øker sjansene dine for å kjøpe en stablecoin ved det bestemte inngangspunktet ved å gjøre opp transaksjonene i sanntid (opptil 30 sekunder).


Tid nødvendig: 10 minutter.


I denne trinnvise veiledningen vil vi forklare prosessen for hvordan du kan kjøpe stablecoins med et kredittkort på Binance-plattformen:


Logg inn på din Binance-konto

Når du er logget inn på Binance-kontoen din, går du til "Kjøp krypto"-knappen og klikker deretter på betalingsalternativet "Kreditt/debetkort".




Velg din FIAT Currency & Stablecoin
Velg din FIAT-valuta fra listen, for eksempel GBP eller EUR og Stablecoin du ønsker å kjøpe. Skriv deretter inn FIAT-beløpet du ønsker å bruke.


Skriv inn kortdetaljer og faktureringsadresse
Gå til "Legg til nytt kort" og skriv inn kredittkortopplysningene dine, samt faktureringsadresse og CVV. Velg "Legg til kort"




Bekreft kjøp av Stablecoins
Dobbeltsjekk at betalingsopplysningene dine er korrekte og bekreft kjøpet av stablecoins

Bekreft betaling
Du må bekrefte betalingen på bankens OTP-transaksjonsside.

Hvis du ser etter flere måter å kjøpe med Binance på, kan du også betale med en kontantsaldo eller via bankoverføring.


_________________________________________________________

Hva er Stablecoins?
Stablecoins er en gruppe krypto-tokens som representerer "stabilitet" over Blockchain-nettverket. Hovedfunksjonen deres er å indusere prisstabilitet til de generelt volatile og ubundne kryptoene som Bitcoin.

Denne typen kryptotoken gjenspeiler generelt verdien av en eiendel i stedet for å dreie seg rundt markedsbevegelsene. For eksempel gjenspeiler flere stablecoins amerikanske dollar og har en verdi på $1, noe som holder dem stabile og ligner valutaen.

Avhengig av deres sikkerhetsstrukturer, er disse tokenene videre delt inn i fire typer, som forklart i neste avsnitt.

________________________________________________

Fordeler med Stablecoins
Når det gjelder fordelene, oppveier stablecoins krypto i mer enn ett tilfelle. Her er en detaljert oversikt over de forskjellige fordelene knyttet til dem:

Stablecoins har en tendens til å være mindre volatile sammenlignet med andre kryptoaktiva.
Stablecoins er vanligvis støttet av anleggsmidler, noe som gjør dem til et sikkert investeringsalternativ.
For det tredje tillater stablecoins sømløse globale betalinger uten å tiltrekke seg betydelige transaksjonsgebyrer eller grenseoverskridende gebyrer.
Teknologien som støtter disse myntene kan gjøre dem til et trygt alternativ å investere og handle med.
Til slutt kan stablecoins være noe anonyme og tjene som en stabil investering i det flyktige kryptomarkedet.

____________________________________________________

Hva er de mest populære Stablecoins?
Vi har satt sammen en liste over de 5 mest populære stabile myntene som er knyttet 1:1 (normalt) til amerikanske dollar.

Tether - USDT
USD Coin - USDC
Binance USD - BUSD
Dai - DAI
TrueUSD - TUSD


Tether (USDT)
Tether (USDT) er en av de mest kjente stabile myntene, først og fremst for aktivaklassen den hadde sikkerhet. En kryptoemisjon fra Bitfinex, USDT dekker først og fremst verdipapirer, statskasseveksler og kontantreserver av et bestemt beløp. Til slutt er Tether preget i forholdet 1:1, noe som antyder at én USDT-mynt tilsvarer én USD, noe som gjør det til et pålitelig og rimelig alternativ å begynne å investere med.

I tillegg til USDT, har Tether også lansert Euro-pegged EURT stablecoin, kinesisk Yuan-pegged CNHT, Meksikansk Peso-pegged MXNT og britiske pund-pegged GBPT.

Binance Coin (BUSD)
En annen kjent mynt støttet av USD 1:1-forholdet er Binance Coin eller BUSD. Opprettet som et samarbeid mellom Paxos og Binance, er hovedrollen bak utviklingen av BUSD å øke tempoet i å flytte virtuelle eiendeler via det internasjonale finansnettverket. En lokal stablecoin fra Binance-plattformen, du kan også investere i BUSD hvis du er en ivrig trader eller ønsker å høste fordelene av å handle over Binance.

USD-mynt (USDC)
Sist har vi USD Coin (USDC), en annen flott stabil mynt støttet av amerikanske dollar. Denne stablecoinen er mye brukt på grunn av den enkle infrastrukturen den gir til flere protokoller, børser, digitale lommebøker og andre relaterte tjenester. I tillegg favoriserer USDC også raskere og mer praktiske transaksjoner.

Interessert i å kjøpe altcoins med kredittkort? Sjekk ut nybegynnerguiden for hvordan du kjøper altcoins med et kredittkort på Binance.

4 typer Stablecoins
Råvarestøttede Stablecoins:
Som navnet antyder, støttes denne typen stablecoin av forskjellige identiske eiendeler som edle metaller, naturreservater og eiendom. Derfor er investorer som nøyer seg med denne typen stablecoin vanligvis de som har materielle eiendeler med en faktisk verdi.

Vanligvis gir de råvarestøttede stabile myntene bedre avkastning ettersom sikkerhetene deres har en tendens til å øke i verdi over tid. Det skal imidlertid bemerkes at disse myntene først og fremst er avhengige av gull som sikkerhet for disse tokenene.

Fiat Collateralized Stablecoins:
Fiat-baserte stablecoins er de vanligste tokenene du finner under forskningen din. Som navnet antyder, er de sikret av en individuell valuta som Euro, US Dollar eller GBP, med et forhold på 1:1. Én stablecoin tilsvarer én enhet av den gitte valutaen.

En av de beste alternativene for å starte som nybegynner, disse fiat-sikkerhetssikrede stablecoins kan likvideres raskt. Dessuten kan du enkelt bytte den mot ekte valuta på bankkontoen din, da de har en ekte fiat-valuta som støtter den på en bankkonto.

Algoritmiske Stablecoins:
De andre vanligste stabile myntene du kan støte på er de algoritmiske eller ikke-sikrede. Disse tokenene er ikke støttet av noen eiendel eller sikkerhet og følges vanligvis av en algoritme som kontrollerer forsyningen deres.

Siden ingen sikkerhet er involvert i deres operasjoner, har disse tokens en tendens til å levere stabilitet i henhold til tilbudsprinsippene og markedets etterspørsel. I tillegg bør det også bemerkes at disse myntene stabiliserer den økte etterspørselen ved å øke behandlingshastigheten, og til slutt redusere prisene. Med tanke på deres type, har disse myntene en tendens til å passe risikovillige investorer.

Stablecoins med støtte av kryptovaluta
Til slutt har vi kryptostøttede stablecoins. Disse myntene møter massive svingninger i rentene og skiller seg ut som den mest volatile stabile mynten på listen.

Disse tokens tilbyr bedre desentralisering over fiat-baserte stablecoins og matcher prisvariasjonen via oversikkerhet. For eksempel, hvis du lager krypto-støttet stablecoin verdt $100, reserveres Bitcoins verdt $50 separat. I tillegg tilbyr disse tokens også bedre likviditet og er merket som den mest intrikate stabile mynten på markedet.

Kommentarer